Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Rugby: Megyebajnokság és Női Interliga 3. forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 12.

ImageA fehérvári rögbisek már javában edzenek a szombati viadalra: a Megyebajnokságot 10 órától tartják a székesfehérvári Köfém Rugby pályán, ahol a Mini Korosztályból az 1997- 98-as születésűek lépnek pályára (Fehérvár Rugby Club - Agárd Nemes Kócsag), a Kölyök Korosztályból az 1996 – 95-ös születésűek (Pusztaszabolcs - FRC két csapat - Agárd Nemes Kócsag - Velencei Kék Cápák), a Serdülő Leány Szalagosok közül pedig az 1996- 93-as születésűek (FRC - Ágárd Nemes Kócsag).

Tovább...
 
Súlyos vereség Innsbruckban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 12.

ImageVálogatott játékosaink negyedik mérkőzésükre készülődtek öt nap alatt, és ez meg is látszott a HC Innsbruck elleni találkozón. A hazai csapat végig uralta a találkozót, és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott.

Tovább...
 
Fantasztikus győzelem  és utána Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 11.

ImageMiután az Albacomp kosárlabda csapata gyönyörűen leverte a Szolnoki Olaj KK-t 104-74-re, a fiúk már készülődnek is a következő mérkőzésre, amely november 15-én lesz 19 órakor a Körmend ellen. (Emlékeztetőül a legutóbbi meccs: Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74 (28-15, 23-15, 33-27, 20-17) Albacomp: Simon 10/3, Hanga 9/3, Radovics 11/3, Bell 35/18, Morrison 7. Csere: Soós 16/6, Keller 4, Góbi 4, Dávid 6, Madár, Antal 2. Edző: Peresztegi-Nagy Ákos. Szolnok: Coleman 18/6, Cziczás 3/3, Wilson18/6, Jurkunas 5/3, Basit 5. Csere: Cseh 2, Gaál 12/3, Tóth. Edző: Pór Péter.)

 
Folytatódik az EBEL Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 11.

ImageA múlt héten szünetelt az Erste Bank Eishockey Liga, ám válogatott játékosainknak nem volt lehetőségük sokat pihenni. Az elmúlt három napban háromszor kellett játszaniuk, így kimerülten néznek elébe az újabb sokhetes erőpróbának. - Már hétfőn útra kelt Innsbruck felé az Alba Volán, a játékosok többsége számára igen megterhelő hétvégét követően. Tizenegy jégkorongozónk képviselte a nemzeti színeket a budapesti olimpiai előselejtező alkalmával.

Tovább...
 
Biztos FKC továbbjutás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 09.

ImageEgy második félidei hullámvölgy ellenére is magabiztosan jutott a Fehérép Alcoa FKC az EHF-kupa nyolcaddöntőjébe. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - Sótonyi László tanítványai a görögországi döntetlen után Fehérváron 33-28-ra győzték le az Ormi-Loux Patras csapatát. A mérkőzés legeredményesebb játékosának Kristina Trishchuk bizonyult tizenegy góllal, míg a patraszi Vivi Kazaki kilencszer talált a kapuba.

Tovább...
 
Döntetlen Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 09.

Image1-1-es döntetlent játszott az FC Fehérvár csapata a Nyíregyháza otthonában a Soproni Liga 14. fordulójában. A hazaiak gólját a 16. percben Sifter öngólja jelentette. A Nyíregyháza emellett számos helyzetet dolgozott ki, ezek azonban szerencsére kimaradtak. A Fehérvár elsősorban kontráiból építkezett, Pavlicic, Kulcsár és Sitku előtt is adódtak lehetőségek, gólt azonban nem sikerült az első 45 percben szerezni.

Tovább...
 
A litvánok lemosták Szerbiát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 08.

ImageA Papp László Sportarénában zajló olimpiai előselejtező második fordulójában Litvánia 7-2-re legyőzte Szerbiát, méghozzá nagyszerű csapatjátékkal: a hét gólt hét játékos ütötte. Érdekes, hogy az első harmad végén még a szerbek vezettek.

Tovább...
 
Visszavonul Molnár Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 08.

ImageMasszőrre nemcsak a megfáradt, „dolgozó embernek” van szüksége, hanem – sőt: leginkább! – a sportolóknak, akik a meccsre készülve - vagy kipihenve azt - előszeretettel „gyúratják ki magukat” helyreállítván az izmokat és élvezeti forráshoz juttatván testüket, lelküket. Az Albacomp kosárlabda csapatának tagjait hosszú éveken át Molnár Ferenc masszírozta, aki az edzéseken és a meccseken is azonnal ugrott, ha valaki megsérült. Szakértelme nemhiába tette legendássá nevét. Feri bácsi most nyugdíjba vonul. Búcsúztatását a vasárnapi mérkőzés előtt tartják.

 
Sítábor 2009: Puy St. Vincent Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 08.

ImageIdén Puy St. Vincent-be, a francia Alpok szívébe utazunk. Most a havas lejtők élvezete mellett az első igazi téli fesztiválon vehetsz részt barátaiddal. Mit jelent ez? Összesen 3000 magyar fiatal érkezik Puyba, az első magyar sí és snowboard fesztiválra, ahol egy hétig tartó, sportversenyekkel tarkított bulin vehetsz részt. Mindez csodás pályaszállással, fűtött kültéri medencével, fergeteges partykkal.

Tovább...
 
Papírforma eredmény a szerbek ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 08.

ImageA szerb válogatott két osztállyal szerepel lejjebb a világbajnoki rendszerben, mint Magyarország, és ez a különbség az olimpiai előselejtező torna első napján a pályán is érvényesült. - A magyar válogatott az elvárásoknak megfelelő koncentrációval lépett jégre, és első emberelőnyét kihasználva hamar meg is szerezte a vezetést. Ladányi távoli lövésébe Svasznek piszkált bele jó érzékkel. (1-0) A folytatásban itt is, ott is akadt egy kiállítás, de létszámhátrányban, létszámtöbbletnél és egyenlő létszámnál is szembeötlő volt nemzeti csapatunk technikai, taktikai és fizikális fölénye.

Tovább...
 
Fradi-Vidi - új időpontban Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 07.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága módosította a Ferencváros – FC Fehérvár Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját, tekintettel arra, hogy a meccset a jogtulajdonos televíziós társaság közvetítésre választotta ki. Az új időpont: 2008. december 7-e (vasárnap), 17.30.

 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7085 - 7095 / 7450